Termeni şi Condiții

Termeni şi Condiții

Compania care administreaza site-ul http://www.009phone.com, este denumita in continuare Mallbabylon.com SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Mallbabylon.com SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina http://www.009phone.com.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului 009phone.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Mallbabylon.com SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Mallbabylon.com SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site
Mallbabylon.com SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul 009phone.com si nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Mallbabylon.com SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care sunt primite de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Mallbabylon.com SRL nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere.
Mallbabylon.com SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Mallbabylon.com SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective. Din acest motiv, Mallbabylon.com SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul mallbabylon.com, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre producător.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Mallbabylon.com SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Mallbabylon.com SRL de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul platii de catre client a produselor comandate. Factura fiscala, impreuna cu prezentele conditii, tin loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Mallbabylon.com SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA (19% respectiv 9%, in functie de categoria produsului), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Toate modificarile legale survenite cu privire la cuantumul acestei taxe, se vor reflecta in pretul produselor prezente pe site in momentul intrarii in vigoare a actului normativ respectiv.
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Nu exista o limita de pret minima a comenzii.
5. Limitarea raspunderii pentru livrare
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala cat si internationala, astfel, se va face oriunde in Romania, in Europa si nu numai. Mallbabylon.com SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Pe langa tariful perceput de Mallbabylon.com SRL pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare, care va fi afisat in momentul efectuarii comenzii, in functie de destinatia aleasa, platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii, iar pentru livrarea internationala se va solicita clientului plata unui tarif de livrare, în funcție de țara în care va fi livrat produsul.

Mallbabylon.com SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Mallbabylon.com SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora sau caz fortuit, conform uzantelor. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. In cazul in care nu poate fi stabilit contactul cu clientul si nici nu a fost gasit la adresa stipulata in comandaaceasta va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua cu cardul pe site-ul 009phone.com, ramburs la predarea coletului de catre firma de curierat sau prin transfer bancar. Plata prin transfer bancar se poate realiza prin ordin de plata sau prin achitarea facturii direct in contul Mallbabylon.com SRL; dovada platii trebuie trimisa catre Mallbabylon.com SRL la adresa de e-mail mallbabylon.office@gmail.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Mallbabylon.com SRL.
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia oferita de catre producător, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul 009phone.com pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Mallbabylon.com SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Mallbabylon.com SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Mallbabylon.com SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Mallbabylon.com SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul 009phone.com este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Mallbabylon.com SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Mallbabylon.com SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului 009phone.com.

Mallbabylon.com SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul 009phone.com. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Dreptul de returnare a produselor
Credem in calitatea produselor pe care le vindem, de aceea orice produs cumparat poate fi returnat, daca nu sunteti multumit de el, in 10 zile lucratoare fara alte explicatii si fara nici un cost suplimentar, cu exceptia celor de transport, care cad exclusiv in sarcina Clientului. Singura conditie impusa este ca produsul sa fie returnat exact in aceeasi stare in care v-a fost livrat.
Returul produselor se supune ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta si prevederilor OUG nr. 34/2014.
Chiar daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 10 zile lucratoare, fara nici o explicatie. Denuntarea unilaterala de contract se face conform Art.4 (1) b): “Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.
Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 15 zile de la retur, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii).

11. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe 009phone.com sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest termenii si conditiile prezentului contract.